5 κανόνες για να απλώσεις σωστά τη mascara!

mascara-5-kanones

5 κανόνες για να απλώσεις σωστά τη mascara!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να έχεις πλούσιες βλεφαρίδες με διάφορες τεχνικές που σου προσθέτουν όγκο και μήκος αλλά παρ’ όλα αυτά επιβαρύνουν τις δικές σου φυσικές βλεφαρίδες. Έχεις σκεφτεί ποτέ όμως ότι ο τρόπος που απλώνεις τη mascara ίσως να μην είναι απόλυτα σωστός και γι’ αυτό το λόγο δεν έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις;

Παρακάτω θα δεις τρόπους εφαρμογής και μυστικά που δεν ήξερες μέχρι τώρα που θα αλλάξουν την εμφάνιση των βλεφαρίδων σου.

1.Χρησιμοποίησε ορό για τις βλεφαρίδες

Όπως και το πρόσωπο θέλει τη δική του περιποίηση, έτσι και τα μάτια θέλουν ειδικά προϊόντα φροντίδας. Πρόσθεσε στο νεσεσέρ σου έναν ορό για τις βλεφαρίδες σου εμπλουτισμένο με αμινοξέα και έλαια που θα βοηθούν στην ανάπτυξη και στην ενίσχυση της τρίχας. Τοποθέτησε το πρωί και βράδυ ή και ακόμα σαν βάση πριν από τη mascara.

(Δες τα προϊόντα Talika Lipocils Expert, Fortelash)

2.Ψαλίδι βλεφαρίδων (lash curler)

Για να είναι καμπυλωτές χρησιμοποίησε το ψαλίδι βλεφαρίδων με τον εξής τρόπο: σφίξε το απαλά χαμηλά στη βάση κι απομάκρυνε, επανάλαβε το 3 φορές.

 

Ενίσχυσε τις βλεφαρίδες σου με τον ορό της Fortelash,  εμπλουτισμένο με αμινοξέα και έλαια που βοηθούν στην ανάπτυξη και στην ενίσχυση της τρίχας.

Ενίσχυσε τις βλεφαρίδες σου με τον ορό της Fortelash, εμπλουτισμένο με αμινοξέα και έλαια που βοηθούν στην ανάπτυξη και στην ενίσχυση της τρίχας.

 

3.Διάφανη πούδρα

Αν θες να δώσεις όγκο και να είναι πιο έντονα μαύρες βάλε με ένα σφουγγαράκι ταμποναριστά διάφανη πούδρα.(Δες τα προϊόντα ΚΟΡΡΕΣ ΠΟΥΔΡΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΟΣ MVP1- OIL FREEΚΟΡΡΕΣ ΠΟΥΔΡΑ ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Απόχρωση: WRP1)

4.Βάλε 2-3 στρώσεις mascara

Ξεκίνα την εφαρμογή από τη ρίζα της βλεφαρίδας και κάνε περιστροφικές κινήσεις αριστερά-δεξιά, με τη μύτη από το βουρτσάκι τόνισε τις εξωτερικές βλεφαρίδες δίνοντας έξτρα μήκος. Για κάθε στρώση περίμενε 1-2 λεπτά.

5.Χτένισε τις βλεφαρίδες

Μετά την εφαρμογή της mascara εάν έχουν δημιουργηθεί γρομπαλάκια μπορείς με ένα μεταλλικό χτενάκι να τις χτενίσεις για να απομακρύνεις τη περίσσεια mascara αλλά και τα κομπάκια ,έτσι οι βλεφαρίδες σου θα ξεχωρίζουν.

Extra info: Μην ξεχνάς το καλό ντεμακιγιάζ με ένα ειδικό προϊόν για τα μάτια .Επέλεξε κάποιο διφασικό εμπλουτισμένο με βιταμίνες  ώστε να αφαιρεί καλά τη mascara αλλά παράλληλα να τις θρέφει.(Δες τα προϊόντα La Roche Posay Respectissime Waterproof Eye Make-Up Remover, FILORGA Optim Eyes Lotion, VICHY PURETE THERMALE-Ντεμακιγιάζ ματιών για ευαίσθητα μάτια, Korres ΛΟΣΙΟΝ ΝΤΕΜAΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑΣΕΜΙ).

Leave a Reply