Δεύτερη Ευκαιρία – Ανακύκλωση

Ξεκινάει από το Φαρμακείο, Επιστρέφει στο Φαρμακείο

Δεύτερη Ευκαιρία

Ξεκινάει από το Φαρμακείο, Επιστρέφει στο Φαρμακείο.

Μια δεύτερη ευκαιρία για το γυαλί, το χαρτί και το πλαστικό, σε μια κοινή προσπάθεια μείωσης του οικολογικού μας αποτυπώματος.

Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανακύκλωσης για πρώτη φορά στο Φαρμακείο.

Ο Korres έχει δημιουργήσει σημεία συλλογής άδειων καλλυντικών – συσκευασιών – ειδικούς λειτουργικούς κάδους KORRES RECYCLE LAB, οι οποίοι τοποθετούνται μέσα στο φαρμακείο. Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν τις άδειες τους συσκευασίες και να τις τοποθετήσουν στο αντίστοιχο συρτάρι συλλογής προκειμένου αυτές να ανακυκλωθούν.

KORRES RECYCLE LAB θα βρείτε στα συνεργαζόμενα φαρμακεία και φυσικά στο pharmacyline.gr

Κάθε Φαρμακείο που συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια προμηθεύεται εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης, ειδικές τσάντες συλλογής άδειων συσκευασιών – KORRES RECYCLE BAGS – οι οποίες αποτελούν το πρώτο δώρο για όσους/όσες επιστρέψουν άδειες συσκευασίες προς ανακύκλωση. Η κάθε τσάντα δίνεται σε αυτούς που επιστρέφουν τουλάχιστον 10 τεμάχια προς ανακύκλωση, πχ το βάζο της κρέμας ημέρας αποτελεί 2 τεμάχια εφόσον έχει και το πλαστικό του καπάκι, πέρα από το γυάλινο βάζο.

Η τσάντα αυτή θα χρησιμεύει εκτός των άλλων, για να μεταφέρονται οι άδειες συσκευασίες προς το φαρμακείο για ανακύκλωση.

Στην συνέχεια, η ομάδα Κορρές, θα ετοιμάσει και άλλα δώρα για τους συμμετέχοντες στο project ανακύκλωσης συσκευασιών του Korres, με design αντικείμενα που θα σχεδιάσει η ομάδα design KORRES, με υλικά που έχουν ανακυκλωθεί από τους ίδιους.

Το Φαρμακείο μας, «Ευαγγελία Χρονοπούλου & ΣΙΑ ΟΕ» και το pharmacyline.gr συμμετέχει στο project αυτό, οπότε μπορείτε εδώ να βρείτε τον KORRES RECYCLE LAB και τις KORRES RECYCLE BAGS.

Σας περιμένουμε.

Leave a Reply