ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ EthicSport

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ EthicSport

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ EthicSport

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας (ΑΜΑ) θα γίνει φέτος –2017- στις 12 Νοεμβρίου και έχει προσελκύσει και πάλι το ενδιαφέρον των αθλητών ολόκληρου του πλανήτη. Ο ΣΕΓΑΣ προετοιμάζεται να υποδεχθεί 50.000 και πλέον δρομείς όλων των ηλικιών και σε όλες τις αποστάσεις που είναι διαθέσιμες, στην κλασική διαδρομή από τον Μαραθώνα, μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας, σε μια γιορτή του αθλητισμού.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας που έχει 35ετή ιστορία, τα τελευταία χρόνια γνωρίζει πιένες και έχει φτάσει να έχει 48.000 συμμετοχές το 2016, ενώ φέτος οι συμμετοχές αναμένεται να περάσουν τις 50.000.

Θα παρακολουθήσουμε και εμείς το γεγονός αυτό, με μια σειρά άρθρων σχετικών με το αγώνισμα αυτό, ξεκινώντας από την πολύτιμη βοήθεια των αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής EthicSport που μας παραθέτουν την στρατηγική χρήσης των σωστών συμπληρωμάτων διατροφής κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος του Μαραθωνίου, ώστε ο κάθε αθλητής, να βοηθηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο στον αγώνα του.

Στρατηγική Χρήσης Συμπληρωμάτων κατά την Διάρκεια του Μαραθωνίου.

1.Μισή ώρα πριν τον αγώνα χρησιμοποιήστε το Ethicsport Pre Gara Endurance. Το PRE GARA ENDURANCE είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για να βελτιστοποιήσει την αντοχή σας.

2.Μετά το 8ο χιλιόμετρο -περίπου μπαίνοντας στη Νέα Μάκρη – χρησιμοποιήστε το τζελάκι Ethicsport Malto Shot Endurance. Το MaltoShot® Endurance είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που επιτρέπει τη σταδιακή απελευθέρωση ενέργειας, χάρη στην παρουσία 5 διαδοχικών υδατανθράκων ,με διαφορετική ταχύτητα αφομοίωσης, συμπεριλαμβανομένων μαλτοδεξτρίνης μακράς αλύσου και ισομαλτουλόζης. Συγκεκριμένα, το προϊόν αυτό εκμεταλλεύεται τα χαρακτηριστικά τριών υδατανθράκων ταχείας μεταφοράς ενέργειας και δύο βραδείας. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι μια γρήγορη ενεργητική επίδραση μακράς διάρκειας. Είναι απόλυτα εύπεπτο και αφομοιώνεται γρήγορα. Διατίθεται σε εργονομική, μαλακή συσκευασία, εύκολη στο άνοιγμα με το ένα χέρι, και επομένως κατάλληλη για χρήση σε ακραίες συνθήκες.

3.Στο 16ο χιλιόμετρο και ανηφορίζοντας προς Ραφήνα, επαναλάβετε την κατανάλωση του Malto Shot Endurance, ή εναλλακτικά για όσους προτιμούν κάτι πιο στέρεο, θα πρέπει να βοηθηθούν με τα EthicSport Sport Fruit. Το SPORT FRUIT είναι ένα ενεργειακό τζέλ με βάση τα φρούτα, καινοτόμο και φυσικό, σχεδιασμένο για αθλητές. Πρόκειται για μασώμενα φρούτα σε στερεά μορφή που δίνουν ενέργεια και είναι έτοιμα προς κατανάλωση. Ιδανικό για να εφοδιάζει τον οργανισμό με ενέργεια κατά τη διάρκεια της άθλησης και να εγγυάται τη σταδιακή απελευθέρωση ενέργειας. Το SPORT FRUIT περιέχει μεταλλικά άλατα (Mg, K, Ca), είναι εύκολα μασώμενο και εύπεπτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ακραίες συνθήκες.

4.Στο 25ο χιλιόμετρο και στο μέσο περίπου της διαδρομής μεταξύ Πικερμίου και Γλυκών Νερών, καταναλώστε το Ethicsport Malto Shot energy booster για επιπλέον ενέργεια.

5.Οκτώ χιλιόμετρα μετά και περίπου κατηφορίζοντας από την Αγία Παρασκευή προς Χολαργό, θα χρειαστείτε το Ethicsport Energia Rapida, ειδικό σκεύασμα για δρόμους αντοχής. Η ειδική φόρμουλα του ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL εμπεριέχει µονο-, ολιγο- και πολυσακχαρίτες με διαφορετική ταχύτητα απορρόφησης. Επιπλέον, εμπεριέχει κατάλληλη αναλογία καφεΐνης και καλίου για να αναπληρώσει τα αποθέματα ενέργειας του οργανισμού άμεσα και με διάρκεια.

6.Κατά την διάρκεια του αγώνα, καταναλώστε λίγο νερό σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας και κάντε χρήση όπου αυτό είναι δυνατόν, του Ethicsport Perfomance Sete. Το προϊόν επιτρέπει τη δημιουργία ενός διαλύματος, υποτονικού σε υδατάνθρακες και ηλεκτρολύτες, που μπορούν να συμβάλλουν στη διατήρηση των επιδόσεων αντοχής και στην αύξηση της απορρόφησης νερού κατά τη διάρκεια σωματικής δραστηριότητας μεγάλης διάρκειας.

7.Αφού καταφέρετε να ολοκληρώσετε τον άθλο της κάλυψης της Αυθεντικής διαδρομής του Μαραθωνίου της Αθήνας, επανακάμψτε με το ΕthicSport Recupero Extreme®. Το Recupero Extreme® είναι κατάλληλο για να ενισχύσει την ανάκτηση ενέργειας μετά από έντονη σωματική άσκηση. Χάρη στην παρουσία των βιταμινών Β (Β1, Β6, Β12) και των ηλεκτρολυτών (Na, Ca, Mg, Κ), το Recupero Extreme®, συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης, στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας. Το Recupero Extreme® παρέχει υψηλή ποσότητα από B.C.A.A. και διπεπτίδιο L-Alanil-L-γλουταμίνη (AlaGln). Το προϊόν περιέχει Sensoril®, που προέρχεται από το φυτό Withania S., το οποίο αποτελεί ένα τονωτικό προσαρμογόνο, χρήσιμο για την καταπολέμηση της σωματικής και πνευματικής κόπωσης και τη διευκόλυνση της ψυχο-σωματικής χαλάρωσης.

Καλή σας επιτυχία.

Στρατηγική Χρήσης Συμπληρωμάτων κατά την Διάρκεια του Μαραθωνίου.

Στρατηγική Χρήσης Συμπληρωμάτων κατά την Διάρκεια του Μαραθωνίου.