μαγνητικη θεραπεια

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ο πόνος είναι μια καθημερινή κατάσταση για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οι λόγοι μεταξύ άλλων είναι οι τραυματισμοί κατά την άθληση, η αρθρίτιδα, τα ρευματικά κτλ.

Ο συνεχής πόνος μπορεί να έχει επιβλαβή επίπτωση και στην ψυχολογική-συναισθηματική μας υγεία.

Η μαγνητικη θεραπεια χρησιμοποιείται σε πάνω από 50 χώρες, όπου γίνονται και έρευνες σχετικά με τη μαγνητικη θεραπεια εδώ και χρόνια.

Η μαγνητικη θεραπεια γίνεται με τη χρήση μαγνητών, οι οποίοι βοηθούν να δημιουργηθεί ένα ευεργετικό περιβάλλον ώστε να ενδυναμωθεί η διαδικασία αυτοϊασης/θεραπείας του ανθρώπινου σώματος.

Όταν οι μαγνήτες εφαρμόζονται στο δέρμα, παράγουν φυσιολογικές επιδράσεις και καλύτερη ροή αίματος.

Οι κλινικές έρευνες οι οποίες έχουν γίνει για να ερευνηθούν οι επιδράσεις της μαγνητικής θεραπείας έχουν δείξει ότι τα αποτελέσματα της στην ανακούφιση του πόνου είναι σε ποσοστό 85%, το οποίο είναι σημαντικά υψηλότερο από τα αποτελέσματα πολλών αναλγητικών φαρμάκων και χωρίς να υπάρχει ρίσκο για παρενέργειες.

Η ανακούφιση είναι γρήγορη συνήθως, με μείωση του πόνου μέσα σε μισή ώρα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ:

  • Αυξάνει τη ροή αίματος και οξυγόνου σε όλες τις περιοχές του σώματος, πιο συγκεκριμένα στα σημεία του σώματος που υπάρχει πόνος.
  • Η αυξημένη ροή αίματος παράγει υψηλότερα επίπεδα αντιφλεγμονωδών λευκών αιμοσφαιρίων και περισσότερα κορεσμένα ερυθρά αιμοσφαίρια στις πληγείσες περιοχές, ενώ την ίδια στιγμή αφαιρεί τις τοξίνες που συχνά μπορεί να είναι λόγος πόνου.
  • Το αποτέλεσμα είναι μείωση του πόνου και η διαδικασία θεραπείας είναι πιο αποτελεσματική.

tech-85percent_1

ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ

Τα ερυθρά αιμοσφαίρια μοιάζουν με ντόνατς χωρίς την τρύπα στη μέση, περιέχουν το στοιχείο του σιδήρου και μεταφέρουν οξυγόνο σε όλο το σώμα, ενώ την ίδια στιγμή αφαιρούν το διοξείδιο του άνθρακα. Αυτά τα ερυθρά αιμοσφαίρια υπάρχουν περίπου 5 εκατομμύρια ανά κυβικό εκατοστό αίματος.

Αυτό το φαινόμενο(coinroll effect), όπου τα αιμοσφαίρια κολλάνε το ένα με το άλλο μειώνει τη διαθέσιμη επιφάνεια των αιμοσφαιρίων και κατ επέκταση την ικανότητα τους να απορροφήσουν οξυγόνο και στοιχεία ώστε να τα μεταφέρουν σε όλο το σώμα.

Μετά τη μαγνητικη θεραπεια τα αιμοσφαίρια έχουν διαχωριστεί και είναι ελεύθερα να απορροφήσουν περισσότερο οξυγόνο και να μεταφέρουν περισσότερα θρεπτικά στοιχεία στον οργανισμό.

Αυτό σημαίνει ότι τα αιμοσφαίρια μπορούν να πάρουν το μέγιστο ποσοστό οξυγόνου από τους πνεύμονες και να δώσουν θρεπτικά στοιχεία στα κύτταρα, συγκεκριμένα σε αυτά που έχουν την ανάγκη να αναζωογονηθούν και με αυτό τον τρόπο να αφαιρεθούν οι τοξίνες και το διοξείδιο του άνθρακα πιο αποτελεσματικά.

ΕΤΣΙ…

  • Αυξημένη επιφάνεια των ερυθρών αιμοσφαιρίων σημαίνει ότι το αίμα έχει μεγαλύτερη ικανότητα να μεταφέρει θρεπτικά στοιχεία και οξυγόνο που απαιτούνται από το σώμα μέσω των κυττάρων.
  • Τα μικροσκοπικά μεταλλικά ιόντα όπως το Νάτριο(αλάτι), το Κάλιο, το Ασβέστιο και το Μαγνήσιο που μεταφέρονται με το αίμα έρχονται σε επαφή με το μαγνητικό πεδίο και δημιουργούν τη δική τους αρνητική και θετική πολικότητα και κατ’ επέκταση διαχωρισμό.
  • Η κίνηση που ενεργοποιείται από αυτό το διαχωρισμό δημιουργεί ζέστη και μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στο κυκλοφορικό σύστημα. Αυτό δημιουργεί διεύρυνση των κυττάρων του αίματος λόγω της μαγνητικής επίδρασης πάνω στα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων τα οποία χαλαρώνουν και έτσι μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη ροή αίματος.
  • Ο πόνος και η φλεγμονή μειώνονται, όσο η ροή αίματος σε συνδυασμό με την ανταλλαγή υγρών μέσα στο σώμα είναι πιο επαρκής, το αποτέλεσμα είναι να ενεργοποιείται η διαδικασία θεραπείας. Υποστηρίζεται ακόμη ότι η κίνηση και η ζέστη που δημιουργούνται από την επίδραση του μαγνητικού πεδίου σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος μπορεί να έχει επίδραση και στην επαρκή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Όλοι οι μαγνήτες έχουν πολικότητα Βορρά Νότου και ο πιο αποτελεσματικός σχεδιασμός μαγνήτη αφορά ομόκεντρους κυκλικούς μαγνήτες εναλλασσόμενης πολικότητας, μιας και αυτό επιτρέπει στο μαγνητικό πεδίο να διεισδύσει βαθύτερα στους ιστούς του σώματος.

Τα προϊόντα της Colantotte χρησιμοποιούν μαγνήτες αυτού του ομόκεντρου κυκλικού σχεδιασμού ώστε να είναι όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΤΗΣ COLANTOTTE

Αυτό είναι μια εισαγωγή στο μηχανισμό λειτουργίας των μαγνητών της Colantotte, ο οποίος είναι μοναδικός και πιστοποιημένος με πατέντα ευρεσιτεχνίας και ανήκει στην κατηγορία των πιστοποιημένων Ιατρικών συσκευών.

Τα προϊόντα υγείας της Colantotte, τα οποία όπως προαναφέρθηκε ανήκουν στην κατηγορία της Ιατρικής συσκευής, χρησιμοποιούν την Εναλλασσόμενη Πολικότητα Προσανατολισμού Βορρά Νότου της Colantotte με ανισοτροπικούς μόνιμους μαγνήτες.

Μπορεί κανείς να νιώσει τα αυθεντικά αποτελέσματα της μαγνητικής Ιατρικής συσκευής της Colantotte έχοντας τη μέγιστη δυνατή βελτίωση στην κυκλοφορία του αίματος και ανακούφιση από την ακαμψία της πληγείσας περιοχής.

Οι τυπικοί μαγνήτες της αγοράς είναι μαγνήτες χαμηλής διείσδυσης μαγνητικού πεδίου ή είναι τοποθετημένοι κατά τέτοιο τρόπο ο οποίος δημιουργεί μία νεκρή ζώνη μεταξύ των μαγνητών χωρίς να δημιουργείται έτσι κάποια επίδραση στον οργανισμό του ανθρώπου.

ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΩΔΥΝΗ ΑΚΑΜΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ, ΓΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΑ

Όπως αναφέραμε η Colantotte χρησιμοποιεί ανισοτροπικούς μαγνήτες με Εναλλασσόμενη Πολικότητα προσανατολισμού Βορρά Νότου σε όλα της τα προϊόντα.

Όπως θα δείτε στο σχήμα, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μεγιστοποίηση της ροής μαγνητικού πεδίου και κατ’ επέκταση την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή όπου υπάρχει το πρόβλημα με αποτέλεσμα την ανακούφιση από τον πόνο.

Αποτελέσματα χρήσης της μπλούζας με μαγνήτες της Colantotte

tech-back

Αποτελέσματα χρήσης βραχιολιού με μαγνήτες της Colantotte

tech-scan1

Αποτελέσματα χρήσης υποστηρικτικού με μαγνήτες της Colantotte

tech-scan2

 

Leave a Reply