Εμμηνόπαυση – Καιρός για Δράση

Το τέλος της ξηρότητας: Δείτε την εμμηνόπαυση με άλλο μάτι..

Εμμηνόπαυση-Menopause

Το τέλος της ξηρότητας: Δείτε την εμμηνόπαυση με άλλο μάτι..

Η εμμηνόπαυση είναι μία φυσιολογική κατάσταση για κάθε γυναίκα.

Μπορεί να είναι σκληρή και άχαρη μερικές φορές, μπορεί να σηματοδοτεί μία νέα πραγματικότητα, όμως το βέβαιο είναι ότι θα την περάσουν όλες οι γυναίκες και πρέπει να τη βιώσουν όσο γίνεται πιο ανώδυνα και χωρίς να χάσουν την θηλυκότητά τους. Καθώς το προσδόκιμο επιβίωσης μεγαλώνει, η εμμηνόπαυση είναι μία κατάσταση που θα έχει μεγάλη διάρκεια στη ζωή μιας γυναίκας. Και όσο διαρκέσει, θα πρέπει η γυναίκα να νοιώθει καλά με το σώμα της αλλά και με τα συναισθήματά της.

Η γυναίκα οφείλει να αισθάνεται όμορφα σε κάθε φάση της ζωής της  και να μην χάσει τη θηλυκότητά της. Μία γυναίκα μετά τα 50 στην εποχή μας, είναι μία δραστήρια γυναίκα, η οποία έχει χρόνο πλέον για τον εαυτό της- καθώς τα παιδιά έχουν μεγαλώσει- και επομένως θέλει να μοιραστεί ποιοτικές στιγμές με τον σύζυγο ή σύντροφο. Θέλει να νοιώσει και πάλι επιθυμητή, ωστόσο η ξηρότητα, εξαιτίας της μείωσης των οιστρογόνων και η συχνά κακή διάθεση που αυτή φέρνει, δεν την αφήνει να βιώσει την νέα περίοδο της ζωής της με ελευθερία, πληρότητα και χαλάρωση.

Η γυναίκα οφείλει να αισθάνεται όμορφα σε κάθε φάση της ζωής της  και να μην χάσει τη θηλυκότητά της.

Και όμως, οι γυναίκες που βρίσκονται λίγο πριν ή στην εμμηνόπαυση, μπορούν να βρουν στα φαρμακεία, μία σειρά σκευασμάτων, με τα οποία θα απολαύσουν και πάλι την σεξουαλική τους ζωή και θα νοιώσουν καλά με το σώμα τους.

Στα φαρμακεία θα βρουν την ιδανική κολπική κρέμα ισχυρής ανάπλασης της κολπικής, περιγεννητικής & περινεϊκής περιοχής της περι-εμμηνοπαυσιακής γυναίκας.

Η κρέμα αυτή, αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν για την φυσική ανάπλαση και ενίσχυση της ελαστικότητας και υποστηρικτικής ικανότητας των ιστών του κόλπου, της περιγεννητικής και περινεϊκής περιοχής. Η αποτελεσματική σύνθεσή της βασισμένη στις ισοφλαβόνες σόγιας (φυτοοιστρογόνα), το κολλαγόνο θαλάσσιας προέλευσης και το υαλουρονικό οξύ αντισταθμίζει άμεσα και φυσικά την απώλεια αυτών των στοιχείων από τους ιστούς της περιοχής κατά την περι-εμμηνοπαυσιακή περίοδο και επαναφέρει την ελαστικότητά τους

Η ξηρότητα αποτελεί ένα από τα δυσάρεστα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.. Ένα προσωπικό λιπαντικό, η σύνθεση του οποίου περιέχει  εκχύλισμα χαμομηλιού, αλόης και βιταμίνης Ε προστατεύει τον κολπικό βλεννογόνο από μικροερεθισμούς και μικροαμυχές, με αποτέλεσμα η γυναίκα να είναι σε θέση να απολαύσει και πάλι, μία φυσιολογική σεξουαλική ζωή και νοιώσει επιθυμητή.

Ταυτόχρονα, θα νοιώσει καλά με το σώμα της με την υγραντική – λιπαντική αιδοίο-κολπική γέλη για την ανακούφιση της ξηρότητας του κόλπου και του αιδοίου. H λιπαντική αυτή γέλη, θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος της ώριμης γυναίκας, καθώς ανακουφίζει από συμπτώματα όπως ο κνησμός, ο καύσος, ο ερεθισμός και η δυσάρεστη σεξουαλική επαφή (δυσπαρευνία) που οφείλονται στην υπάρχουσα ξηρότητα.

Μην σας τρομάζει η εμμηνόπαυση: Δείτε την με μία άλλη οπτική γωνία και απολαύστε την πιο ώριμη και γεμάτη, περίοδο της ζωής σας. –