Αλλεργίες ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ

Οι αλλεργίες είναι συνυφασμένες, με την πιο όμορφη εποχή που χρόνου και δυστυχώς όποτε μας επισκέπτονται μας ταλαιπωρούν ιδιαίτερα.

Οι αλλεργίες Αποτελούν ίδιον της Άνοιξης, ωστόσο ενδέχεται να μας επισκεφθούν και άλλες εποχές του χρόνου.

Η εποχική αλλεργική ρινίτιδα, το βρογχικό άσθμα, η επιπεφυκίτιδα, ο έντονος κνησμός, ο ξηρός βήχας, που προκαλούνται εξαιτίας των αλλεργιών, αποτελούν συχνές καταστάσεις για μία ομάδα ανθρώπων, ταλαιπωρώντας τους συχνά και κάνοντας πολύ δύσκολη και ενοχλητική την καθημερινότητά τους.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, 1 στους 3 Έλληνες, θα αναπτύξει κάποια στιγμή στην ζωή του αλλεργία. Γι’ αυτό, στην φάση της έξαρσης, είναι καλό να δούμε έναν αλλεργιολόγο, ο οποίος θα μας κατευθύνει για τα θεραπευτικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε, είναι ότι κάποιες εποχές, είμαστε περισσότερο επιρρεπείς στις αλλεργίες σε συγκεκριμένα αλλεργιογόνα που αιωρούνται στον αέρα, είτε είναι προϊόντα ακάρεων, γύρης, σκόνης, είτε αλλεργιογόνα τα οποία προέρχονται από κατοικίδια ζώα.

Υπό κανονικές συνθήκες, τα αλλεργιογόνα, μπορούν να εισέλθουν στη ρινική κοιλότητα με την αναπνοή, και κάποια από αυτά να φτάσουν στο ανώτερο και το κατώτερο αναπνευστικό, προκαλώντας τα συμπτώματα της αλλεργίας.

Τι μπορείτε να έχετε στο οικιακό σας φαρμακείο για την αντιμετώπιση αυτών των μορφών αλλεργίας;

Έτσι, καλό είναι να έχουμε πάντα στο σπίτι μας ένα ασφαλές, χωρίς άρωμα διάφανο gel για χρήση σε βρέφη, παιδιά και εγκύους, κατάλληλο για ομοιοπαθητική με μη-φαρμακολογική δράση, όπως είναι το INTERMED ALLERFIX.

Ένα πρωτοποριακό προϊόν, με την υπογραφή μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας, το οποίο χάρη στη μοναδική του σύσταση με βάση το σιτάρι, συγκρατεί άμεσα τις ουσίες που προκαλούν αλλεργίες πριν αυτές εισέλθουν στον οργανισμό, μέσω της εξουδετέρωσης του ηλεκτροστατικού φορτίου που φέρουν στην επιφάνεια τους. Το συγκεκριμένο σκεύασμα, μπορεί να αντιμετωπίσει την πλειονότητα των εισπνεόμενων αλλεργιογόνων με τα οποία έρχεται σε επαφή καθημερινά ο ανθρώπινος οργανισμός.

Απλά, τοποθετήστε 1-2 σταγόνες στην άκρη του δείκτη σας, απλώστε το gel χρησιμοποιώντας το δείκτη και τον αντίχειρα, εφαρμόστε γύρω από τα ρουθούνια, ανάμεσα στη μύτη και το άνω χείλος. Στη συνέχεια μαλάξτε την περιοχή μέχρι να απορροφηθεί.

Ανανεώστε όσο συχνά χρειάζεται ή μέχρι υποχώρησης των συμπτωμάτων.

Επίσης για την πρόληψη της αλλεργικής επιπεφυκίτιδας, χρησιμοποιήστε, Οφθαλμικές σταγόνες πρόληψης και θεραπείας των συμπτωμάτων της αλλεργικής επιπεφυκίτιδας, με την ένδειξη ecto ή ectoin poy καταπραΰνουν όλα τα αλλεργικά συμπτώματα, όπως δάκρυσμα, κνησμός και ερεθισμός ματιών

Επιλέξτε την καλύτερη λύση για τις αλλεργίες της Άνοιξης και όταν οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν, ξεχυθείτε χωρίς φόβο στην υπέροχη ελληνική ύπαιθρο!!!

Leave a Reply